Termék részletek


Ponte20 Szupinált Fiú Cipő - Da06-1-674A

-45%
Ponte20 Szupinált Fiú Cipő - Da06-1-674A
 • Ponte20 Szupinált Fiú Cipő - Da06-1-674A
 • Ponte20 Szupinált Fiú Cipő - Da06-1-674A
 • Ponte20 Szupinált Fiú Cipő - Da06-1-674A
 • Ponte20 Szupinált Fiú Cipő - Da06-1-674A
 • Ponte20 Szupinált Fiú Cipő - Da06-1-674A
10 980 Ft
Kisbabám Klub ár: 6 000 Ft
Kezdete: 2022.09.30   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Várható beszerzés:
Raktáron

Tépőzárral szabályozható, kívül-belül bőr gyerekcipő #DA06-1-674
Elsősorban normál/széles lábfejhez ajánlott
Magas, megerősített kéreg, a stabil boka tartáshoz
A D.D.Step Magyarország egyik legkedveltebb gyerekcipő márkája. A D.D.Step közel 40 éve készít kiváló minőségű cipőket elérhető áron. A D.D.Step szupinált párja a Ponte20 márka.

 

Javasolt életkor:
Kiknek ajánlott:
 • Csúszásmentes talpA lábbelik talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A cipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló, nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.



  HajlékonyságCipőink kényelmesek, hajlékonyak. Az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.





























  Rezgéscsillapító talpbetétA rezgéscsillapító kényelmi talpbetét csökkenti a gyereklábak terhelését. A talpbetét harántemelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását.







  SzupináltKifelé döntött sarkú cipő. A lábbeli belső talpának kifelé döntése annak érdekében, hogy a gyermek sarkának és lábszárcsontjának tengelye optimális helyzetbe kerüljön, így megakadályozva az X láb kialakulását és a gyermek járás közbeni lábfájását, ezzel megelőzhető a hosszanti lábboltozat süllyedése, a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és sérülése. A technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a „normál” cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el.



  Valódi bőr felsőrész és bélésA cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket csak a legmagasabb minőségű, természetes bőrből készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.








  PreviousNext

  Javasolt életkor:
  Kiknek ajánlott:

  A kisbabam.hu a D.D.Step termékek hivatalos viszonteladója.