Kisbabám Klub

 

A Kisbabám Klub egy kedvezmény- és szolgáltatáscsomag neve.

Ebben a klubban a kedvező árak mellé idővel olyan termékeket és szolgáltatásokat szeretnénk elérhetővé tenni, amiket mi nem találtunk meg egy helyen, mikor a mi kisbabánk született, pedig nagyon jó lett volna. Egyelőre a termékek feltöltésénél tartunk, de igyekszünk legjobb tudásunk szerint bővülni.

 

Milyen előnyökre számíthatok?

Azon felül, hogy igyekszünk jobb árakat adni a tagjainknak, mint, amik többnyire elérehetőek, folyamatosan újabb akciókat igyekszünk kiharcolni az importőr partnereinknél. Az oldalunkon továbbá egy pontgyűjtő rendszert is bevezetünk.

Hosszabb távon igyekszünk kisbabád fejlődésére szabott egyedi ajánlatokkal segíteni, hogy neked csak az öröm maradjon, ne az utánajárás.

 

Milyen kötelezettségekkel jár a tagság?

A regisztráció díjmentes és a tagság jóformán semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az egyetlen dolog, amit kérünk a kedvezményekért cserébe, hogy iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy tájékoztatni tudjunk, ha valamilyen újabb szuper lehetőség érhető el nálunk. 

 
Hogyan tudok regisztrálni?

Az oldalunk tetején,  a "Belépés" gomb mellett a regisztráció gomb megnyomásával van erre lehetőség, ahol meg kell adni a kívánt adatokat és be kell pipálni a Kisbabám Klub szekciónál, hogy csatlakozni szeretnél.

 

Le tudok iratkozni a hírlevélről?

Természetesen. Ahogy minden mást, úgy ezt is a törvényi kötelezettségeinknek megfelelően intézzük. De, hogy biztos ne zavarjunk, nem küldünk sok hírlevelet. Amit küldünk, azt meg tényleg igyekszünk érdekessé tenni.  

 

Reméljük, mielőbb a tagjaink között tudunk! Jó böngészést!
Kisbabám.hu csapata