Kisbabám Klub

 

A Kisbabám Klub egy kedvezmény- és szolgáltatáscsomag neve.

Ebben a klubban a kedvező árak mellé idővel olyan termékeket és szolgáltatásokat szeretnénk elérhetővé tenni, amiket mi nem találtunk meg egy helyen, mikor a mi kisbabánk született, pedig nagyon jó lett volna. Egyelőre a termékek feltöltésénél tartunk, de igyekszünk legjobb tudásunk szerint bővülni.

 

Milyen előnyökre számíthatok?

Azon felül, hogy igyekszünk jobb árakat adni a tagjainknak, mint, amik többnyire elérehetőek, folyamatosan újabb akciókat igyekszünk kiharcolni az importőr partnereinknél. Az oldalunkon továbbá egy pontgyűjtő rendszert is bevezetünk.

Hosszabb távon igyekszünk kisbabád fejlődésére szabott egyedi ajánlatokkal segíteni, hogy neked csak az öröm maradjon, ne az utánajárás.

 

Milyen kötelezettségekkel jár a tagság?

A regisztráció díjmentes és a tagság jóformán semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az egyetlen dolog, amit kérünk a kedvezményekért cserébe, hogy regisztrálj és iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy tájékoztatni tudjunk, ha valamilyen újabb szuper lehetőség érhető el nálunk. 

 
Hogyan tudok regisztrálni?

Az oldalunk tetején,  a "Belépés" gomb mellett a regisztráció gomb megnyomásával van erre lehetőség, ahol meg kell adni a kívánt adatokat és be kell pipálni a Kisbabám Klub szekciónál, hogy csatlakozni szeretnél.

 

Le tudok iratkozni a hírlevélről?

Természetesen. Ahogy minden mást, úgy ezt is a törvényi kötelezettségeinknek megfelelően intézzük. De, hogy biztos ne zavarjunk, nem küldünk sok hírlevelet. Amit küldünk, azt meg tényleg igyekszünk érdekessé tenni.  

A pontgyűjtésről bővebben:

A végösszeg után járó pontjaidat a következő 5000 Forint feletti vásárlásnál tudod felhasználni, ha szeretnéd. A termék ára alatt találod az utána járó pontokat, ez a vételár 2%-a. A fel nem használt pontokat 3 hónapig tudod gyűjteni, majd törlésre kerülnek. Beváltáskor 1 pont 1 Forintnak felel meg.

 

Reméljük, mielőbb a tagjaink között tudunk! Jó böngészést!
Kisbabám.hu csapata