Termék részletek


D.D.Step Világító Talpú Kislány Nyitott Cipő - 068-51A

-55%
D.D.Step Világító Talpú Kislány Nyitott Cipő - 068-51A
 • D.D.Step Világító Talpú Kislány Nyitott Cipő - 068-51A
 • D.D.Step Világító Talpú Kislány Nyitott Cipő - 068-51A
 • D.D.Step Világító Talpú Kislány Nyitott Cipő - 068-51A
 • D.D.Step Világító Talpú Kislány Nyitott Cipő - 068-51A
 • D.D.Step Világító Talpú Kislány Nyitott Cipő - 068-51A
13 480 Ft
Kisbabám Klub ár: 6 000 Ft
Kezdete: 2023.03.21   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Várható beszerzés:
Raktáron

Dupla tépőzárral szabályozható, kívül-belül bőr gyerekcipő #068-51
A termék talpába LED diódákat építettek, melyek lépéskor világítanak
Elsősorban normál/széles lábfejhez ajánlott
D.D.Step WATER-REPELLENT | D.D.Step Vízlepergető cipő
A D.D.Step Magyarország egyik legkedveltebb gyerekcipő márkája. A D.D.Step közel 40 éve készít kiváló minőségű cipőket elérhető áron
A ledek áramforrásai nem cserélhetőek, javítása nem lehetséges, ezért a ledek élettertama véges.
A ledek élettartamát jelentősen befolyásolhatja a környezeti hőmérséklet, a nedvesség/páratartalom, és a használat intenzitása. Vásárláskor kérjük, ennek figyelembe vételét!

Javasolt életkor:
Kiknek ajánlott:
 • 3D varrástechnológiaÚj 3D gyártástechnológia a maximális kényelem érdekében.
  A felsőrész talphoz történő varrásával minimálisra csökkentjük a cipők összeállításához szükséges ragasztó mennyiségét.
  Az eredmény tartósabb cipő, kevesebb vegyszerrel.  Csúszásmentes talpA lábbelik talpa természetes gumiból készül. A nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A cipők orránál megerősített lábujj védelemmel kialakított talp a fizikai behatásoknak ellenálló, nem csúszik. A cipők könnyűek, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan hajlékonyak, természetes mozgást tesznek lehetővé.  HajlékonyságCipőink kényelmesek, hajlékonyak. Az orr, illetve a sarok résznél megerősített védelemmel készülnek, jól tartják a lábat. Anatómiailag helyes kialakításukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

  Rezgéscsillapító talpbetétA rezgéscsillapító kényelmi talpbetét csökkenti a gyereklábak terhelését. A talpbetét harántemelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását.

  Valódi bőr felsőrész és bélésA cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért termékeinket csak a legmagasabb minőségű, természetes bőrből készítjük, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbelit tudjuk elkészíteni. Arra törekszünk, hogy a gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készüljenek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül.  VízlepergetőSpeciális bevonattal kezelt lábbelik, melyek a "LÓTUSZ" effektusnak köszönhetően segítik tisztán tartani a cipő felületét.A vízlepergető képesség fenntartása érdekében ajánlott vízlepergető spray rendszeres használata.


  PreviousNext

  Javasolt életkor:
  Kiknek ajánlott:

  A kisbabam.hu a D.D.Step termékek hivatalos viszonteladója.