Termék részletek


CAM gyerekülés Quantico Isofix 152 /2021/

CAM gyerekülés Quantico Isofix 152 /2021/
64 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 300 Ft
Várható beszerzés:
1 - 4 munkanap
A CAM Quantico Isofix modern megjelenésű, kiváló minőségű anyagokból készült kényelmes és biztonságos gyerekülés, melyben 15-36 kg-ig utazhat gyermeked, 3 éves kortól 11 éves korig.
 • A CAM Quantico Isofix modern megjelenésű, kiváló minőségű anyagokból készült kényelmes és biztonságos gyerekülés, melyben 15-36 kg-ig utazhat gyermeked, 3 éves kortól 11 éves korig.

  A CAM Quantico biztonsági gyerekülés együtt nő gyermekeddel, hiszen állítható háttámlájának és állítható magasságú fejtámlájának segítségével mindig a gyerkőc méreteihez igazítható, így biztosítva a legkényelmesebb utazást számára. A beépített övvezető segíti és könnyíti a bekötést. Ezenkívül kiemelkedő oldalvédelemmel rendelkezik a fej számára. A termék teljes mértékben ftalát-mentes (a 2005/84/CE direktívának megfelelően) és nem mérgező anyagokból (EN 71) készült.

  Jellemzői:
  - Kategória: 2/3 súlycsoport (15-36 kg)
  - Kiemelkedő oldalvédelem a fej számára
  - ISOFIX rögzítési rendszer
  - Állítható magasságú fejtámla
  - Beépített övvezető
  - Állítható háttámla
  - Levehető, mosható huzat (30°C-on)
  - ECE R44/04 szabványnak megfelelő
  - Kényelmes karfa
  - Felborulás elleni tesztnek vetették alá
  - Ellenőrizték az úttartást
  - Standard ütközési teszt: frontális ütközést szimuláltak egy fallal, 50 km/óra sebességnél
  - Gyermek bekötése az autó 3 pontos biztonsági övével

  Méretei:
  - 48cm széles, 47cm hosszú, 64/84cm magas

  Súlya:
  - 5,7kg

  Tartozékok:
  - Pohártartó
  - ISOFIX csatlakozók

  CAM Quantico Isofix Autósülés 15-36kg jellemzői:

  Karfa : Kényelmet biztosít az utazások során, továbbá még oldalvédelemként is szolgál.
  Pohártatró : Hosszabb és rövidebb utazások alkalmával is rendkívül praktikus kiegészítője a gyereküléseknek, hisz gyerkőcöd számára biztonságosan, a kiborulás veszélye nélkül tudsz folyadékot biztosítani.

  Állítható fejtámla : Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.

  Levehető huzat : A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.

  CAM : A CAM vállalatot 1969-ben alapította 3 vállalkozó kedvű testvér. Kis családi vállalkozásból a bébiszektor egyik legfontosabb vállalatává nőtte ki magát. Sikerük abban rejlik, hogy a gyermekek szemével tekintenek a világra. Legfőbb céljuk, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék a családok életét termékeik segítségével. A CAM-re jellemzőek a kreatív ötletek, multifunkcionális és stílusos megjelenésű termékek, melyekkel garantálják a minőséget.

  ISOFIX csatlakozókkal : Az isofix rögzítőt, azoknak az anyukáknak találták ki, akik már semmin sem szeretnének aggódni. Ez a rögzítő független a kocsi biztonsági övétől, így minden esetben elkerülhető a hibás rögzítés. Legnagyobb előnye, hogy a baba semmiféleképpen sem tudja kikötni magát út közben.

  Protektor : A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.