Termék részletek


Avent kombinált pároló és turmixgép

Avent kombinált pároló és turmixgép
58 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 180 Ft
Várható beszerzés:
1 - 4 munkanap

A Philips AVENT készülék ideális az egészséges bébiételek otthoni elkészítéséhez. Először párolja a gyümölcsöt, zöldséget, halat vagy húst, majd egyszerűen fordítsa meg az edényt és azonnal turmixolhat. Használatával megalapozhatja az egészséges étkezési szokásokat.

 • A Philips AVENT készülék ideális az egészséges bébiételek otthoni elkészítéséhez. Először párolja a gyümölcsöt, zöldséget, halat vagy húst, majd egyszerűen fordítsa meg az edényt és azonnal turmixolhat. Használatával megalapozhatja az egészséges étkezési szokásokat.

   

  Hihetetlenül könnyen készíthetsz egészséges és tápláló bébiételeket.

  • A zöldségeket egészségesen meg tudod párolni, így az értékes vitaminok és ásványi anyagok nem vesznek el.
  • A párolás és turmixolás egyetlen kehelyben történik.
  • Tanácsokat és recepteket kapsz egy kis füzetben, ami segít, hogy fantasztikusan finom szilárd ételeket készíts a babádnak.

   

  A püré állagú ételektől a sűrűbb, darabos ételekig

  Különböző szilárdságú bébiételeket készíthetsz. A legapróbbra turmixolt gyümölcsöktől és zöldségektől kezdve a feldolgozott húsokon és halakon át, a pulzáló funkció segítségével egészen a sűrűbb ételekig a 2 az 1-ben egészséges bébiétel-készítő segít a változatos ételkészítésben az elválasztás és táplálás minden szakaszában.

   

  12 különböző fantasztikus, az életkornak megfelelő recept

  Ezek a receptek segítenek neked, hogy egészséges, tartósan megmaradó táplálkozási szokás alakuljon ki.

   

  Könnyű tisztítás, kevés alkatrész

  A 2 az 1-ben egészséges bébiétel készítő tervezésekor az egyszerűséget és praktikumot tartották szem előtt. Csak néhány alkatrészből áll össze, így könnyű szétszedni, összerakni és tisztítani.

   

  Ha kész a bébipapi, csipogó hangjelzés figyelmeztet

  Nem kell várnod vagy figyelned. A megkülönböztető csipogás arra figyelmeztet, hogy az étel elkészült. Már csak annyit kell tenned, hogy megfordítod a kelyhet, összeturmixolod és feltálalod vagy elteszed későbbre.

   

  Pároló és turmixgép tartalma

  • 1 db kombinált pároló és turmix
  • 1 db mérőedény és lapát
  • 1 db receptfüzet (angol nyelven)