Termék részletek


BS Fa Puzzle Friendly Safari Faces 12hó+

-45%
BS Fa Puzzle Friendly Safari Faces 12hó+
 • BS Fa Puzzle Friendly Safari Faces 12hó+
 • BS Fa Puzzle Friendly Safari Faces 12hó+
5 480 Ft
Kisbabám Klub ár: 2 990 Ft
Kezdete: 2024.04.30   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Várható beszerzés:
Raktáron

A klasszikus fából készült puzzle igazi kalanddá varázsolja a játékot. Találgatás és megdöbbenés, hogy melyik a megfelelő rész, támogatja a gyermek kíváncsiságát és a motoros készségek fejlesztését. Ahogy a gyermek a robosztus puzzle darabokkal kísérletezik, megismeri és megtanulja azonosítani a különböző formákat és színeket. A gyönyörű Safari téma csábítja a gyermeket, hogy a játékot újra és újra játssza. A játékokat a Hape-val együttműködve készítik.

 • A klasszikus fából készült puzzle igazi kalanddá varázsolja a játékot. Találgatás és megdöbbenés, hogy melyik a megfelelő rész, támogatja a gyermek kíváncsiságát és a motoros készségek fejlesztését. Ahogy a gyermek a robosztus puzzle darabokkal kísérletezik, megismeri és megtanulja azonosítani a különböző formákat és színeket. A gyönyörű Safari téma csábítja a gyermeket, hogy a játékot újra és újra játssza. A játékokat a Hape-val együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

  • támogatja a motoros készséget
  • A baba megtanulja a különböző színek és formák azonosítását
  • 4 ellenálló részt tartalmaz
  • Biztonságos és tartós anyagokból készül
  • 12hó + gyerekek számára alkalmas

  A termék méretei: 22,2 cm x 20,3 cm x 2,9 cm

  Tisztítás: Nedves ruhával és enyhe szappanos vízzel tisztítsa. Ne merítse vízbe.

  FIGYELMEZTETÉS: Távolítsa el és tartsa távol gyermekétől a csomagolást (zacskó, rögzítők, stb.). Sérülésveszély! Használat előtt javasolt a termék ellenőrzése. Ha bármelyik része sérült, ne használja a terméket és tartsa távol gyermekétől. Ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül. A termék megfelel az ASTM &EN71 biztonsági előírásoknak.

 • Kiknek ajánljuk
  Babáknak
  Gyártó
  Bright Starts
  Márka
  Bright Starts
  Gyári cikkszám
  11654-6
  Márkák
  Bright Starts
  Nemek
  Babáknak
  Cikkszám
  man_bs_fa_puzzle_friendly_safari_faces