Termék részletek


BeSafe gyerekülés iZi Flex FIX i-Size Fresh Black Cab 64

BeSafe gyerekülés iZi Flex FIX i-Size Fresh Black Cab 64
99 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 000 Ft
Várható beszerzés:
1 - 4 munkanap
Háttámlás ülésmagasító, mely ötvözi a legkiválóbb biztonsági jellemzőket, az extra kényelmet és sok praktikus funkciót a könnyű rögzítésért és beállításért egy olyan dizájnnal, mely lehetővé teszi, hogy akár 3 ülést is elhelyezzünk egymás mellett.
 • Háttámlás ülésmagasító, mely ötvözi a legkiválóbb biztonsági jellemzőket, az extra kényelmet és sok praktikus funkciót a könnyű rögzítésért és beállításért egy olyan dizájnnal, mely lehetővé teszi, hogy akár 3 ülést is elhelyezzünk egymás mellett. Ezt tudja ez az autós gyerekülés.

  Testmagasság: 100 cm - 150 cm

  Kor: kb. 4-12 éves

  Rögzítés: Menetirány szerint, az autó 3 pontos biztonsági övével, vagy ISOFIX karokkal a 3 pontos övvel kombinálva.


  -3 rétegű oldalvédelemmel, és speciálisan formázott fejtámlával a legnagyobb kényelemért és biztonságért (SIP -szal).
  -Csípőöv-terelő segít az övet optimális helyzetben, a gyermek csípőjénél lent tartani, így ütközéskor segít elkerülni a belső szervek sérülését, illetve megakadályozza a még kicsi gyermek kicsúszását a csípőöv alatt.
  -A fejtámlába épített övterelő mindig helyes úton vezeti a vállövet.
  -A fejtámla magassága könnyedén állítható mindkét oldalról, így együtt nő a gyermekkel.
  -Háttámlája alkalmazkodik a különböző döntöttségi fokú gépjárműülésekhez.
  -Háttámlájának dőlésszöge két pozícióba állítható.
  -Speciális, puha övpárnával a kényelemért (PAD ), mely ütközéskor csökkentheti a nyaki gerinc súlyos sérüléseinek valószínűségét, illetve jobban eloszlatja a mellkast az öv által érő erőket.
  -Levehető és mosható huzat.
  -100-135 cm-es testmagassághoz igazítva i-Size háttámlás ülésemelő, 135-150 cm-es testmagassághoz igazítva háttámlás ülésemelő, mely csak bizonyos járművekben használható (egyes járművek belmagassága akadályozza a használatot, ezért érdemes vásárlás előtt a gépjárműbe próbálni az ülést).
  -Egyedülálló módon átalakítható, hogy akár 3 ülés is elférjen egymás mellett: az ajtó mellett lévő BeSafe iZi Flex FIX i-Size gyermekülésnek az ajtó felé eső ütközőit fennhagyva és a másik oldali ütközőt eltávolítva nyerünk helyet a középső ülésre ülő gyermeknek/felnőttnek.