Termék részletek


Avent Mellszívó Kézi Natural Via Pohárral

-13%
Avent Mellszívó Kézi Natural Via Pohárral
15 980 Ft
Kisbabám Klub ár: 13 980 Ft
Kezdete: 2024.04.30   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 280 Ft
Várható beszerzés:
Raktáron
Gyors tejáramlás a natural motion technológiának köszönhetően / Az anyák 99%-ának megfelelő1 / A natural motion technológia ötvözi a gyengéd vákuumot és a szívást a laktáció stimulálása érdekében / Kompakt és könnyen szállítható / A kényelmes fejés érdekében nem szükséges előrehajolni / Csak néhány alkatrész egyszerű tisztítás

 • Gyors tejáramlás a natural motion technológiának köszönhetően / Az anyák 99%-ának megfelelő1 / A natural motion technológia ötvözi a gyengéd vákuumot és a szívást a laktáció stimulálása érdekében / Kompakt és könnyen szállítható / A kényelmes fejés érdekében nem szükséges előrehajolni / Csak néhány alkatrész egyszerű tisztítás

  1 A mellbimbó-méretek 99,98%-ához illeszkedik (30mm-ig)

  - nem tartalmaz Bisphenolt ( 0% BPA)

  - Egyszerű kézi működtetés

  - fejés, tárolás és etetés egy rendszerben

  - a tej a mellekből közvetlenül a VIA pohárba áramlik

  - extra lágy újszülött Natural etetőcumi

  - összetétel: Polipropilén (PP)

  Az anyatej egyenesen az Avent VIA pohárba áramlik, melyből az adapter és etetőcumi csatlakoztatásával könnyedén megetetheti gyermekét. A csomagolás 3 db VIA poharat tartalmaz Használja ugyanazt a poharat a fejéshez, tároláshoz és etetéshez. Ideális hűtőszekrényben vagy fagyasztóban tároláshoz.

  Csomag tartalma:

  - kézi mellszívó fedéllel

  - 3 db 180 ml VIA pohár tetővel

  - 1 db adapter

  Az AVENT mellszívó segítségével könnyen lefejhető az anyatej, vagy a cumisüvegbe, vagy az AVENT VIA tárolókba, melyekben tárolhatja hűtőben vagy fagyasztóban a tejet. Ez lehetővé teszi gyermeke anyatejes táplálását az Ön távollétében is. A mellszívó népszerű anyák és az egészségügyi szakemberek körében az egész világon, miután megismerték a forradalmian új kialakítását. Az anyatej AVENT mellszívóval történő lefejése kényelmesebb, csendesebb és hatékonyabb, mint más forgalomban lévő mellszívóké.

  A mellszívó, gyorsan, csendesen és finoman dolgozik elem és áram nélkül  A kisbabam.hu a Philips termékek hivatalos viszonteladója.