Termék részletek


Chicco fertőtlenítő folyadék 1000ml

Chicco fertőtlenítő folyadék 1000ml
1 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Várható beszerzés:
1 - 4 munkanap
A Chicco fertőtlenítő magas tisztaságú, széles spektrumú fertőtlenítő szer, amely képes elpusztítani a tárgyakon megtelepedő baktériumok, gombák és vírusok 100%-át.
 • A Chicco fertőtlenítő magas tisztaságú, széles spektrumú fertőtlenítő szer, amely képes elpusztítani a tárgyakon megtelepedő baktériumok, gombák és vírusok 100%-át. Használható minden olyan fém, műanyag és gumi eszközön, melyet kisbabád a szájába vesz, továbbá az etetési kiegészítőkön is, amik az anyatejjel vagy a tápszerrel érintkeznek.

  Olykor a felülettisztítás nem elegendő, mert a cumik, csőrös poharak, játékok nehezen hozzáférhető helyein megtelepedhetnek különböző baktériumok, gombák vagy vírusok.

  Miután lefertőtlenítetted gyermeked tárgyait a hígított oldatban, elhasználhatod a bútorfelületek áttörlésére, a pelenkázólap, az etetőszék, stb. lemosására, a fürdőszobai csempe tisztítására vagy a padlót is felmoshatod vele.

  0-12 hónapos gyermeknél napi egyszer javasolt a tárgyak fertőtlenítése. Ahogy erősödik az immunrendszere, úgy csökkentheted a sterilizálások számát.

  Egy flakon fertőtlenítő 3-4 heti adagnak felel meg, a hígítási aránytól és a fertőtlenítés rendszerességétől függően.

  0 hónapos kortól ajánlott.

  Kiszerelés: 1 liter

  Javasolt felhasználási idő: a gyártástól számított 3 év

  Adagolás:

  2%-os hígítás: Töltsd meg a mérőkupakot az 1-es vonaljelzésig (1 dose), és keverd össze 1 liternyi hideg csapvízzel. Fertőtlenítési idő: 60 perc. Moss kezet, majd vedd ki a tárgyakat az oldatból, és folyó csapvízzel öblítsd le.

  5%-os hígítás: Töltsd meg a mérőkupakot a 2-es vonaljelzésig (2 dose), és keverd össze 1 liternyi hideg csapvízzel. Fertőtlenítési idő: 30 perc. Moss kezet, majd vedd ki a tárgyakat az oldatból, és folyó csapvízzel öblítsd le.

  Figyelem: A javasolt fertőtlenítési időt és hígítási arány tartsd be. A túláztatás gyengítheti egyes termékek élettartamát.

  Származási hely: Olaszország

  Orvosi Sebészeti Eszköz bejegyzési száma: 19448 Olasz Egészségügyi Minisztérium.

  OTH magyarországi forgalmazási engedély száma: JÜ-3633-3/2011

  OÉTI szakvélemény száma: 2656/2011/OÉTI

  Biocid termék, P4-es termékkategória.

  Használat előtt figyelmesen olvasd el a csomagoláson feltüntetett információt.

  Összetevők: Didecil-dimetil-ammónium-klorid: 1.750 g, Tisztított víz: amennyi szükséges 100g-hoz.

  Fontos a gumikesztyű használata! A termék bőr- és szemirritációt okozhat, különösen hígítatlan formában! Szembe, szájba ne kerüljön! Ha szembe, szájba kerülne: több percen át folyamatosan, bő folyóvízzel öblítsd ki. Szembe kerülésnél a kontaktlencsét el kell távolítani. Ha irritáció jelentkezik, azonnal fordulj orvoshoz vagy a Toxikológiai Intézethez, és vidd magaddal a termékflakont, valamint értesítsd a forgalmazót: babycare@babycare.hu, Tel: 36304755292