Termék részletek


CAM gyerekülés Combo 150 /2021/

CAM gyerekülés Combo 150 /2021/
42 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 860 Ft
Várható beszerzés:
1 - 4 munkanap
A CAM Combo Autósülés hosszú távú és gazdaságos megoldást jelent a szülőknek.
 • A CAM Combo Autósülés hosszú távú és gazdaságos megoldást jelent a szülőknek.

  Biztonsági ülés gyermekeknek, anti-shock oldalvédelemmel a fej számára. 9-36 kg (1./2./3. súlycsoport) közötti gyermekeknek nyújt megfelelő védelmet, tehát 9 hónapos kortól egészen 12 éves korig használható. Az ülés háttámlája levehető, így amikor már nagyobb a gyerkőc, ülésmagasítóként is használható. 5 pontos biztonsági övvel felszerelve, amely a felső befűzési pont túlnövését követően kibontható.

  Jellemzői:
  - Anti-shock oldalvédelem a fej számára
  - Puha szűkítőbetét
  - Állítható magasságú fejtámla oldalvédelemmel
  - 5 pontos biztonsági öv puha párnázattal
  - Központi övfeszítő
  - Állítható háttámla
  - Puha, kényelmes karfa
  - Levehető, mosható huzat (30°C-on)
  - ECE R44/04 szabványnak megfelelő

  Mérete:
  - 47 cm x 48 cm x 68/79 cm (szél., mély., mag.)

  Súlya:
  - 4 kg

  Tartozékok:
  - Biztonsági öv
  - Szűkítőbetét
  - Vállpárna

  Bekötése:
  - Az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető kizárólag menetirány szerint
  CAM Combo Autósülés 9-36kg jellemzői

  Protektor : A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.

  Központi övfeszítő : A központi övfeszítő segítségével kellő feszességre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.

  Belső ülésszűkítő : A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.

  5 pontos öv : Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.

  Karfa : Kényelmet biztosít az utazások során, továbbá még oldalvédelemként is szolgál.

  Levehető háttámla : Az idő előrehaladtával igazodni kell a gyerkőc igényeihez, tehát érdemes egy levehető háttámlás gyerekülést beszerezni. Így pillanatok alatt ülésmagasítót varázsolhatsz a gyerekülésből.

  Állítható fejtámla : Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.

  Levehető huzat : A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.

  CAM : A CAM vállalatot 1969-ben alapította 3 vállalkozó kedvű testvér. Kis családi vállalkozásból a bébiszektor egyik legfontosabb vállalatává nőtte ki magát. Sikerük abban rejlik, hogy a gyermekek szemével tekintenek a világra. Legfőbb céljuk, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék a családok életét termékeik segítségével. A CAM-re jellemzők a kreatív ötletek, multifunkcionális és stílusos megjelenésű termékek, melyekkel garantálják a minőséget.

  Az autó 3 pontos biztonsági övével : Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.