Termék részletek


BeSafe gyerekülés iZi Modular X1 i-Size 02 Metallic Mélange

BeSafe gyerekülés iZi Modular X1 i-Size 02 Metallic Mélange
149 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 000 Ft
Várható beszerzés:
1 - 4 munkanap
Az iZi Modular rendszer egy új innovatív gyereküléscsalád a BeSafe-től. Újszülött kortól négyéves korig nyújt maximális védelmet a gyermekeknek!
 • Használható menetiránynak háttal: 61 - 105 cm, menetirány szerint: 88 - 105 cm

  Korcsoport: kb. 6 hónapostól 4 éves korig

  Szabvány: UN r 129 (i-Size)

  Rögzítés: a bázistalpra csatlakoztatva menetirány szerint és menetiránynak háttal is!

  Az iZi Modular rendszer egy új innovatív gyereküléscsalád a BeSafe-től. Újszülött kortól négyéves korig nyújt maximális védelmet a gyermekeknek!
  A teljes BeSafe iZi Modular rendszer egy ISOfix bázistalpból és két gyerekülésből áll, amelyek megfelelnek az R-129 (i-Size) EU szabványnak. (A Besafe iZi modular i-size base bázistalp és a Besafe iZi Go Modular I-Size bébihordozó KÜLÖN megvásárolható!) Ha a gyermek kinövi a babahordozóját, a következő gyerekülés is használható ugyanazzal az alappal. A bázistalp állítható a nagyobb lábtér érdekében, ennek köszönhetően a gyermek 105 cm-es magasságáig tud menetiránynak háttal utazni a Modular ülés segítségével

  A Besafe Modular i-Size könnyen csatlakoztatható az iZi Modular i-Size bázistalphoz. Csak kattintsd be az ülést a bázistalpba és indulhattok! Az ülés használható menetiránynak háttal és menetirány szerint is. Az egyedülálló mechanizmusnak köszönhetően a lábtér állítható, ha menetiránnyal ellentétesen használod.

  A BeSafe iZi Modular i-Size kiválóan szerepelt a törésteszteken és teljesítette az R129 oldalütközési tesztet. A SIP kiegészítővel még tovább növelhető egy esetleges oldalirányú ütközéskor a gyermek biztonsága.

  Az iZi Modular i-Size ülés előnyei:

  -Menetiránynak háttal és menetirány szerint is rögzíthető
  -10 fokozatban állítható fejtámla
  -Állítható lábtér menetiránynak háttal utazáskor
  -Mágneses övrögzítés a gyermek beültetésének idejére
  -Optimális csatelhelyezés
  -Egykaros támaszték az autó padlójához, helyes használat jelzéssel.
  -Kényelmes a gyermek számára