Termék részletek


Avent cumisüveg Natural 330ml

Avent cumisüveg Natural 330ml
4 080 Ft
A vásárlás után járó pontok: 82 Ft
Várható beszerzés:
1 - 4 munkanap
Natural cumisüvegünket bordázott, puha és összeragadás-gátló cumifejével növésben lévő csecsemők számára alakítottuk ki.
 • Natural cumisüvegünket bordázott, puha és összeragadás-gátló cumifejével növésben lévő csecsemők számára alakítottuk ki. A kényelmes szirmok és a cumifej természetes alakja lehetővé teszi a természetes szájtartást, egyszerűbbé téve a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását.

  Természetes mell-érzet a cumifej széles, mellbimbó alakjának köszönhetően: a széles, mell alakú cumifej természetes mell-érzetet biztosít, amely a cumifejet rendkívül hasonlóvá teszi a mellhez. Ezáltal gyermeke könnyebben meg tudja szokni a szoptatás és a cumisüvegből való etetés váltogatását.

  Rugalmas, összeragadás-gátló és puha cumifej-kialakítás: a cumifej belsejében található szirmok és barázdák összeragadás-mentes és hajlékony kialakításról gondoskodnak a megszakítás nélküli etetésért.

  Hasfájást csökkentő szelep a hasfájás és a teltségérzet csökkentésére: hasfájást csökkentő szelep, amely a szelesedés megakadályozásával csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet.

  Különböző folyáserősségű cumifejek kaphatók: a Philips Avent Natural termékek különböző puhaságú és folyáserősségű cumifejeket kínálnak a gyermek fejlődésének minden szakaszában.

  Ergonomikus kialakítás a maximális kényelem érdekében: különleges alakjának köszönhetően a cumisüveg könnyen megtartható és minden irányból kényelmesen megfogható, még a csecsemő apró kezeivel is.

  Egyszerűen használható és tisztítható, gyorsan és könnyen összeállítható: az üveg széles nyaka megkönnyíti a cumisüveg feltöltését és tisztítását. Kevés elemből áll, gyorsan, egyszerűen összeállítható.

  Kompatibilis a Philips Avent Natural termékválasztékkal: válogasson kedvére mellszívóink, üvegeink és pohárelemeink közül, és alkossa meg az Ön számára legideálisabb terméket.

  A cumisüveg BPA-mentes: a Philips Avent Natural cumisüveg BPA-mentes anyagokból (polipropilénből) készült.

  Lágy és sima szilikon gyermeke változó igényeihez: a baba változó igényeihez tervezett harapásálló és sima cumifej.